Als je ladyboys uit de Filippijnen of Thailand leuk vindt en je bent geïnteresseerd in daten, dan is er hier iets dat handig kan zijn als je de beste indruk wilt maken op je eerste ladyboy date.

Behandel een ladyboy goed

Ten eerste, behandel haar goed en met respect. Als je echt in haar geïnteresseerd bent, laat haar dan weten wat je gevoelens zijn. Wees vriendelijk en beleefd, doe gewoon hetzelfde als wanneer je een transgender vrouw wilt charmeren.

Kleed je goed voor een ladyboy

Zorg ervoor dat je er op je best uitziet tijdens een afspraakje met een ladyboy! Filippijnen en Thaise ladyboys zijn op de hoogte van alle nieuwe modetrends en daarom is het beter als je je outfit zorgvuldig uitkiest. Toch is het een goede keuze als je iets casual en comfortabels draagt. Met een nieuwe designerjeans of -schoenen maak je zeker indruk op een ladyboy. Je moet echter geen schreeuwerige en opzichtige shirts dragen - dat zal haar eerder afschrikken dan aantrekken.

Vraag een ladyboy naar haar voorkeuren

Neem je ladyboy date mee naar een plek waar ze zich op haar gemak voelt en geaccepteerd wordt. Meestal weten Filipijnse ladyboys waar ze heen moeten gaan als je plezier wilt hebben, daarom kun je haar beter laten beslissen waar jullie een afspraakje zullen hebben.

Een goed gesprek voeren met een ladyboy

Denk na over fatsoenlijke onderwerpen als je een goed gesprek wilt hebben met een transgender vrouw. Geloof me, je komt niet in een positief daglicht te staan als je haar vraagt waarom ze een ladyboy is geworden of hoeveel operaties ze heeft ondergaan. Vraag haar liever naar haar interesses of wat haar inspireert, zo laat je zien dat je geïnteresseerd bent in haar persoonlijkheid. Met andere woorden, wat je ook zegt of vraagt, vermijd vragen over haar identiteit en seksualiteit. Anders lijkt het alsof je onderzoek doet naar transvrouwen in het algemeen.

Wees niet gierig

Wees gul met haar. Laat haar zich belangrijk voelen en laat zien hoeveel ze voor je betekent - dat verdient ze echt! Aziatische ladyboys hebben meestal een lange weg te gaan naar een rijk leven, wat een zeldzaamheid is in de Filippijnen. In feite zou al je charme vervagen als je duidelijk elke cent telt die je uitgeeft aan een etentje met een ladyboy. Geef haar daarom een date waardoor ze zich gewaardeerd zal voelen.

Laat je waardering blijken

Plaats jezelf nooit boven je vriendin ladyboy. Hoeveel je ook bereikt hebt in je leven, laat haar niet het gevoel hebben dat ze minder is dan jij. Toon je waardering voor haar capaciteiten zodat ze zal geloven dat je echt in haar geïnteresseerd bent en dat je er trots op zou zijn om een relatie met haar aan te gaan. Laat je prestaties niet zien op een manier waardoor ze zich vernederd zou voelen. Aan de andere kant, steun haar ambities en laat zien dat ze alles kan bereiken wat ze wil bereiken.

Wees gewoon jezelf

Wees altijd oprecht en wees altijd jezelf bij haar. Probeer geen indruk te maken op een ladyboy met een neppersoonlijkheid die je niet bent. Ze zal je eerlijkheid en natuurlijkheid waarderen.
Nu weet je alles over hoe je indruk kunt maken op een ladyboy en haar hart kunt veroveren. Klaar voor dating en serieuze verplichtingen? Word lid van een fatsoenlijke en kwalitatieve dating voor ladyboys op MyLadyboyCupid!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch