Is er iemand die niet weet over MyLadyboyCupid en de voordelen van het lid worden van een Ladyboydating site? Nou, we vermoeden dat er nog steeds mensen zijn die het niet weten. In ieder geval dachten we dat we een samenvatting zouden maken van de opmerkingen die we hebben ontvangen van onze klanten door de jaren heen. We merken dat veel van de opmerkingen zijn herhaalde opmerkingen meer dan eens, maar we hebben slechts de testimonial een keer ...

"MyLadyboyCupid is een van de toonaangevende, meest zichtbare Trans dating sites op het internet. Ze lijken elke dag veel nieuwe leden te hebben, waaronder echt mooie T-meisjes uit Thailand en de Filippijnen."

Ray uit Birmingham, Verenigd Koninkrijk

"De site is snel en gemakkelijk om lid van te worden en ik had me binnen een paar minuten ingeschreven. Met een uur had ik mijn eerste bericht verstuurd naar een Trans-pinay in de Filippijnen."

Don uit Göteborg, Zweden

"Ik kon mijn profiel heel snel instellen. Toen besloot ik om een aantal van mijn foto's te veranderen, wat gemakkelijk te doen was. De site heeft een strikt beleid voor foto's - geen naaktheid of onthullende poses. Ik denk dat dit goed is om de normen hoog te houden."

Ku Chan uit Singapore

"Het beheerdersteam is erg behulpzaam en hielp me toen ik mijn lidmaatschap wilde verlengen. Ze reageerden ook snel toen ik enkele voorwaarden over het gebruik van mijn persoonlijke gegevens wilde controleren."

Mikey uit New York

Online dating sites voor Ladyboys leveren een belangrijke dienst

"Ik heb zoveel tijd bespaard. In plaats van wekenlang te zoeken naar een Ladyboy in mijn woonplaats, ging ik online en binnen een uur had ik minstens vijf Trans vrouwen uit Thailand en Vietnam gevonden die me aanspraken. In de loop van de volgende weken hebben we gechat en geflirt en elkaar goed leren kennen. En dat allemaal zonder achter mijn computertoetsenbord vandaan te komen!"

Richard uit Lyon

"De mannen op de site lijken meestal oprecht. Elke man die ik op de site heb ontmoet, was op zoek naar een langetermijnrelatie met een T-meisje. Dit neemt het gedoe weg van mensen die op zoek zijn naar kortetermijnrelaties, terwijl dat niet is waar de meeste transvrouwen in geïnteresseerd zijn."

Julie uit Manilla

"Een heel groot voordeel van een datingsite zoals MyLadyboyCupid is dat iedereen de basisstatus kent van de persoon met wie hij praat. Wat ik bedoel is dat mannen weten dat ze met Ladyboys praten en vice versa. Geen fouten of misverstanden."

Kerry uit Melbourne

Ladyboys genieten van de veiligheid van gespecialiseerde online datingsites

"Het lijkt erop dat met de toegenomen bewustwording en zichtbaarheid van transpersonen, er meer haters aan de oppervlakte zijn gekomen. Veiligheid is dus een van de belangrijkste punten voor Ladyboys. Ik weet dat de meeste online datingsites hun best doen om de legitimiteit van leden te verifiëren en ik denk dat dit een geweldig idee is."

Rosie uit Hanoi

"Ik heb het nooit geprobeerd, maar ik geloof dat je leden kunt blokkeren als je niet langer berichten van ze wilt ontvangen of niet meer met ze wilt praten. Ook daar heb ik gemerkt dat de meeste leden van de site zich goed gedragen en beleefd zijn."

Lisa, Makati, Manila

"Je kunt privéberichten of emoticons sturen naar iemand die je echt leuk vindt in Thailand of de Filipijnen. En dan te weten komen wanneer ze je bericht zien of lezen. Het is ook mogelijk om 'cadeautjes' te sturen naar een lid dat je bijzonder leuk vindt."

Ulrich, Wiesbaden, Duitsland

"Ik moet zeggen dat de Ladyboys op de site echt lijken te zijn, geen nepprofielen. Het viel me ook op dat velen goed opgeleid zijn met een bachelor of hoger. Ik heb me hierin verdiept en ontdekte dat veel transgendervrouwen een hoge academische graad hebben om vooroordelen en stereotypen te overwinnen."

James, Dallas, Texas, Verenigde Staten

"Met alle Ladyboys met wie ik communiceerde, stelde ik dezelfde vragen. Ik moedigde hen aan om mij ook vragen te stellen. Als we allebei op zoek zijn naar een langdurige relatie, moeten we er immers zeker van zijn dat we zo goed mogelijk bij elkaar passen. We spraken over carrières en hobby's, voorkeuren en antipathieën enzovoort."

Vernon, Sydney

"Voor mij was het echt verfrissend om een aantal van de transvrouwen op de site te leren kennen. Ik heb zo veel geleerd over Trans-kwesties en de strijd en discriminatie waar veel T-meisjes mee te maken hebben. Er lijkt geen reden voor te zijn en ik vraag me af waarom het grote publiek zo'n slechte houding heeft. Nu Patti (een Ladyboy uit Thailand) mijn vrouw is, gaan we samenwerken om te pleiten voor meer Trans-rechten."

Phil, Londen

"Je moet snel zijn om contact te leggen met een van de nieuwe Ladyboy schoonheden wiens profiel verschijnt op MyLadyboyCupid. Sommige T-meisjes komen al binnen een dag of zo na het uploaden van hun profiel in een datingsituatie terecht met mannen. Ik was aanvankelijk verbaasd over hoeveel mannen er zijn die transvrouwen najagen en willen daten!"

Roland uit Wenen, Oostenrijk

"Zonder de ladyboy dating site MyLadyboyCupid Ik zou thuis zitten, eenzaam en ongelukkig. Ik heb echt interessante mannen ontmoet op de site, en van over de hele wereld. Ik kom oorspronkelijk uit Chiang Rai maar woon nu in Bangkok met een oprechte man die ik op de site heb ontmoet. Het is nu iets meer dan 4 jaar geleden en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn!"

Rita, Chiang Rai

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch