Vorig jaar rond kerstmis stelde ik mijn goede vriendinnetje, Irma, voor om lid te worden van MyLadyboyCupid. Ik was ongeveer twee maanden eerder lid geworden van de datingsite en was erg blij met mijn beslissing.

Mijn naam is Jessie Ortez en ik woon in Manilla, de Filippijnen. Vanaf mijn vroegste herinneringen wist ik dat ik een Ladyboy of Trans-Pinay vrouw was. Opgroeien met een vrouwelijke geest en ziel, maar in een mannenlichaam was moeilijk. Maar de gedachte dat ik op een dag zou kunnen veranderen in een vrouw, hield me op de been.

Irma en ik hebben allebei rond dezelfde tijd een borstvergroting ondergaan in dezelfde kliniek in Manilla. Dat was ongeveer twee jaar geleden en sindsdien zijn we goede vrienden gebleven. We hielden contact en heel toevallig hadden we onze geslachtsbevestigende operatie binnen twee weken na elkaar, net voor afgelopen kerst.

Toen we in het ziekenhuis lagen, hadden we het erover dat we geen afspraakjes met mannen zouden maken totdat we geopereerd zouden zijn. Toch kennen we allebei veel Ladyboys die besluiten om te daten terwijl ze nog in de overgang zijn. Geen van ons beiden had echter interesse in seks met mannen die ons zagen als mannen die een soort fetisj hadden voor ons "extra lichaamsdeel".

Ladyboys hebben verschillende ideeën over de beste manier om te daten

Hoe dan ook, ondanks dat we in veel opzichten op elkaar leken, hadden we duidelijk verschillende ideeën over hoe je een echte man kunt vinden om mee uit te gaan en van te houden. Eerst vertel ik over een paar van Irma's ervaringen en daarna over die van mij! Voor degenen die het niet weten, kerstmanifestaties en -feesten beginnen erg vroeg in de Filippijnen. Sommige evenementen vinden zelfs al in november plaats! Het is een erg religieus land en X-mas is het grootste feest van het jaar.

Irma: Ik moet toegeven dat ik het mis had. Ik dacht altijd dat het heel eenvoudig zou zijn om een echte man in Manilla te vinden om mee uit te gaan die van me kan houden zoals ik ben. Vooral rond de kersttijd, wanneer mensen naar bedrijfsfeesten of evenementen gaan en een leuke tijd hebben. De afgelopen maanden heb ik verschillende manieren geprobeerd om mannen te ontmoeten. Ik ben naar drie bedrijfsevenementen geweest en ongeveer vier kerstfeesten. Ik heb bars en nachtclubs geprobeerd. Ik heb veel kerstmannen ontmoet, maar meestal dronken! Niet echt wat ik zoek.

Ik ging meestal uit met een vriend, ofwel een andere Trans-pinay of een GG (genetische vriendin). We bezochten een paar leuke luxe bars en keken uit naar vrijgezelle mannen die een (trans)vrouw wilden ontmoeten. Het gebeurde vaak dat een man tegen me begon te praten, maar meestal waren ze meer geïnteresseerd in hun vrienden, dansen of hun drankjes. Nachtclubs na de bars waren niet erg leuk. Tegen die tijd waren de meeste potentieel begeerlijke mannen dronken of hun vriendinnen verschenen. Sommige mannen praatten wel met mij en mijn T-meisje, maar zodra ze wisten dat we Ladyboys waren, maakten ze een smoes en verdwenen. Sommigen werden zelfs onbeleefd. Sommige andere mannen die ik ontmoette waren gewoon op zoek naar een one-night stand om te zien hoe het was om seks te hebben met een Ladyboy. Ze gebruikten grove taal en spraken over "she-males". Ik was echt van streek maar bleef het proberen omdat ik zeker wist dat er een leuke man voor me was!

Bijna alle Ladyboys hebben dezelfde problemen met daten

Tegelijkertijd probeerde ik verschillende sociale groepen en een speeddatingservice. Maar het probleem was nog steeds hetzelfde. Mannen wilden graag met me praten en flirten totdat ze wisten dat ik een Ladyboy was. Dan herinnerden ze zich plotseling dat ze iets anders te doen hadden. Er was zelfs een man die een afspraakje met me regelde voor de woensdag erna, om het later af te zeggen. "Ik kan het risico niet nemen om met een Trans-pinay gezien te worden," zei hij.

Dat was ongeveer twee weken voor kerst en de feestdagen waren in volle gang. Ik gaf het uiteindelijk op en besloot weer contact op te nemen met Jessie om te zien hoe het haar verging met online daten.

Jessie: Nou, zoals ik Irma al vertelde, kostte het me maar een paar minuten om me aan te sluiten bij MyLadyboyCupid. Bovendien is de site gratis om lid van te worden! Binnen drie dagen nadat ik lid was geworden, had ik meer dan 15 berichten in mijn inbox. Ik had de persoonlijke gegevens die ik uploadde vrij kort gehouden omdat ik wilde zien wie er op me reageerde. Ik heb ook geen overdreven glamoureuze foto's geüpload, alleen een paar mooie plaatjes. Ik wilde dat mannen meer contact met me opnamen vanwege mijn hersenen en persoonlijkheid.

Zoals alle mannen op de site weten ben ik een Ladyboy, dus geen kans op misverstanden daarover. Bovendien leken de mannen die contact met me opnamen op zoek te zijn naar een langetermijnrelatie, dus ook dat is positief. Zoals ik al tegen Irma zei, had ik in een paar dagen online contact met meer mannen die op zoek waren naar een date dan zij in maanden offline proberen.

Hoe dan ook, Irma werd lid van MyLadyboyCupid ongeveer een week voor kerst. En ze kreeg een geweldig kerstcadeau. Ze ging uit met een Duitse man die in de Filipijnen woont en die ze erg leuk vindt. Dus ze zou een gelukkig kerstfeest moeten hebben!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch