Voordat ik een paar jaar geleden, vlak voor Valentijnsdag, de knoop doorhakte om lid te worden van MyLadyboyCupid, heb ik mijn huiswerk gedaan. Immers, als ik daten met een LadyboyHet beste wat ik kon doen was meer te weten komen over wat het betekent om transgender te zijn. Veel mannen die zich aangetrokken voelen tot Trans zien alleen de schoonheid, charme en vrouwelijke gratie van Ladyboys, maar ik wilde zoveel mogelijk weten over hun denkwijze en de uitdagingen waar ze voor staan. Plus, misschien heb ik een speciaal iemand in mijn leven voor de speciale dag van de liefde, Valentijnsdag.

Ik wil mensen graag goed kennen voordat ik een relatie aanga. Zie je, mijn basisplan was om een Ladyboy te vinden die compatibel was met mij voor de lange termijn, zodat we samen konden genieten van quality time. Net zoals je dat zou doen met een toekomstige verloofde of vrouw.

Ladyboys houden van de romantiek van Valentijnsdag

Ik heb zoveel mogelijk gelezen over pre-puberteitsblokkers, de verschillende soorten hormonen die Trans-vrouwen slikken en de effecten daarvan. Ik had gehoord dat veel Ladyboys gevoelig zijn voor stemmingswisselingen, hoewel niet zo erg als genetische vrouwen. Ik heb ook gehoord dat ze een hogere seksdrive hebben dan natuurlijke vrouwen, maar daar kom ik later op terug. Al met al heb ik dus best veel onderzocht over Trans-kwesties.

Tegen de tijd dat ik Orr, een Ladyboy uit Khon Kaen in het noordoosten van Thailand, ontmoette op de datingsite, was ik een expert geworden in alles wat met Ladyboys te maken had. Ik ontdekte dat velen hopeloze romantici zijn. Vandaar hun liefde voor speciale dagen zoals Valentijnsdag. Velen dromen ervan om een langdurige partner te vinden op deze speciale dag van romantiek en liefde.

Maar pas toen ik naar een aantal clubs in mijn eigen stad ging waarvan ik wist dat daar Ladyboys samenkwamen, was mijn kennis compleet. Ik was niet van plan om uit te gaan met een van de Ladyboys die ik in de stad ontmoette, ik wilde gewoon wat transvrouwen persoonlijk ontmoeten. Dit gaf me een veel beter perspectief op de beproevingen waarmee ze in het dagelijks leven te maken hebben.

Lid zijn van MyLadyboyCupid hielp en in de loop van maanden chatte ik af en aan met verschillende Ladyboys. Sommigen zouden duidelijk nooit minnaars of langdurige metgezellen worden, maar ze waren leuk om mee te praten. En erg behulpzaam als ik vragen stelde. Ik hield me echter verre van zaken die met seks te maken hadden, omdat ik al vroeg leerde dat er niet één type Ladyboy bestaat. Ja, ze zijn allemaal transgender, maar hun seksualiteit kan enorm variëren.

Ik weet dat veel mannen die zich aangetrokken voelen tot Trans hoop hebben om op Valentijnsdag een speciale Ladyboy te ontmoeten voor wat romantiek en liefde. Voor al die mannen die dat van plan zijn, raad ik aan om wat meer te weten te komen over de fysieke veranderingen die sommige Ladyboys doormaken en ook over sommige veranderingen die ze niet doormaken. Dan weet je wat je moet doen als het om de slaapkamer gaat.

Ladyboys bestaan in talloze variaties

Ik zal het kort houden. Je moet weten dat sommige Ladyboys alleen hormonen nemen om zichzelf vrouwelijker te maken en geen grote operaties ondergaan. Nou ja, behalve wat cosmetische gezichtschirurgie die een groot deel van de Ladyboys ondergaat. Hormonen stimuleren meestal de natuurlijke groei van borsten en helpen vet te herverdelen over de billen en heupen van Ladyboys. Trans-Pinaywaardoor ze een vrouwelijkere vorm krijgen.

Dan zijn er nog Ladyboys die borstimplantaten of borstvergrotingen hebben, maar hun penis behouden. Ze kunnen hun penis houden voor seksuele activiteiten of om andere redenen. Deze kunnen financieel zijn (d.w.z. ze kunnen zich de operatie niet veroorloven) of sociaal of religieus, omdat ze vinden dat er geen lichaamsdelen verwijderd mogen worden.

Het eindresultaat: we hebben Ladyboys die er net zo uitzien als mooie, zelfs verbluffende vrouwen. Lang haar, een heel vrouwelijk figuur en prachtig opgemaakt. Totdat ze naakt zijn! Maar het feit dat ze nog steeds een penis hebben, betekent niet dat ze die kunnen of willen gebruiken en het betekent ook niet dat ze homo zijn. Sommige Ladyboys vallen alleen op mannen omdat ze zichzelf zien als niets meer dan vrouwen. Sommigen houden van mannen of vrouwen als sekspartners. Anderen houden alleen van vrouwen en hebben daar ook een relatie mee.

Maar laten we teruggaan naar Orr, mijn vriendin. Ik zie haar als gewoon een vrouw, zij het een hele mooie charmante en vrouwelijke. Je zou niet aan haar zien dat ze transgender is. Na verloop van tijd, toen we regelmatiger uitgingen en ik haar beter leerde kennen, begonnen we intiemer te worden. In het begin was het gewoon handen vasthouden en dan zoenen. Het kussen werd gepassioneerder.

De seksualiteit van Ladyboys is gevarieerd

Ik probeerde echter bewust niet te snel de seksuele kant op te gaan, ook al wilde ik dat wel. Ik wilde er zeker van zijn dat zij de rechts Ladyboy voor mij, vooral omdat het mijn eerste ervaring met een transvrouw was. Maar ik wilde ook dat Or wist dat ik echt om haar gaf en dat het niet alleen om de seks ging.

Eindelijk was het Valentijnsdag en Orr stemde ermee in om in mijn appartement te overnachten. Onze passies liepen hoog op en ik vond het moeilijk om mezelf onder controle te houden. Na een tijdje over de vloer gerold te hebben, fluisterde Orr tegen me: "Neil..., ik heb nog steeds een penis weet je."

Ik had het al een beetje geraden, maar nam deze laatste openbaring op de koop toe. "Ja Orr, dat weet ik, dat vind ik prima," fluisterde ik terug. "Ik hou van je om wie je bent, niet om wat er tussen je benen zit."

Ons seksleven is heel gevarieerd en hangt af van waar we allebei zin in hebben op het moment dat we vrijen. Het enige waar ik dankbaar voor ben, is dat Orr nog steeds dezelfde persoon is als toen ik haar voor het eerst ontmoette via MyLadyboyCupid bijna drie jaar geleden op Valentijnsdag!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch