In Azië noemt de lokale bevolking hen kathoey, terwijl buitenlanders een andere naam voor hen hebben bedacht - ladyboys. In Europa en Amerika is het geaccepteerd om ze transvrouwen of transgenders te noemen. Vrij vaak worden ze ook aangeduid met het meer vulgaire "shemale", maar dat wordt vaak gebruikt door mannen die ze absoluut niet kennen en hun kleine kennis voornamelijk uit porno halen. Laten we echter alle termen en hun interpretaties achter ons laten en antwoord geven op de vraag die niet alleen genetische vrouwen en mannen die zich tot hen aangetrokken voelen bezighoudt, maar ook transvrouwen. Wat maakt transgender vrouwen of ladyboys zo speciaal en begeerlijk voor mannen? Wat vinden mannen aantrekkelijk aan hen?

Dromen over vriendinnetje

Liefde is een vrij sterk gevoel dat mensen er soms toe aanzet om risico's te nemen. Om de een of andere reden vinden veel mannen iets speciaals in een relatie met ladyboys en zijn ze bereid om kritiek van de maatschappij te verdragen. Gelukkig verandert de houding ten opzichte van transvrouwen langzaam ten goede, maar het grootste deel van de veranderingen is nog toekomstmuziek. Dus waarom zijn mannen bereid om hun leven te verbinden met ladyboys ondanks mogelijke afkeuring van de maatschappij?

Te speciaal om te vermijden

Ze hebben duidelijk iets speciaals en unieks te bieden dat mannen niet kunnen weerstaan. Door de lange en delicate weg van transitie hebben ladyboys meestal dat speciale gevoel gekregen om een perfecte vrouw te zijn. Ze werken hard om de vrouw die altijd al in hen zat tot uitdrukking te brengen en dat is een reden waarom ze er zo prachtig en onweerstaanbaar uitzien, waardoor ze zo begeerlijk zijn. Misschien is dit de reden waarom zoveel mannen, ondanks verschillende obstakels, zich aan hen willen binden.

Van nature hebben mensen de neiging om voor iets zeldzaams een speciale waarde te geven. Het is duidelijk dat ladyboys in de minderheid zijn, en ze hebben een uniek vermogen om de ziel van een man te begrijpen en teder en gevoelig te zijn als een vrouw. Velen van hen ervaren moeilijkheden op jonge leeftijd, en zodra ladyboys zich ontdoen van de beperkingen die hen zijn opgelegd, willen ze geen moment verliezen van het leven als een echte vrouw. Het verandert zeker hun houding ten opzichte van het leven en zijn uitdagingen, daarom zijn ze geneigd om positief en vrolijk te zijn, wat hen nog aantrekkelijker maakt. Misschien is dit een verklaring waarom ladyboys zo populair zijn onder mannen. Zeker weten dat ze je nooit onverschillig zullen laten!

Hoe ladyboys ontmoeten

Ben je trans lover en heeft dit artikel je aangezet om een ladyboy vriendin te vinden? Of misschien ben je trans dame dromen om een fatsoenlijke partner te ontmoeten? Dan kunnen we je aanraden om je in te schrijven op MyLadyboyCupid - kwaliteit dating site voor ladyboys en hun bewonderaars die op zoek zijn naar de eerlijke en oprechte relatie. Het aantal van onze leden, en ook het aantal nieuwe gelukkige paren die elkaar gevonden door middel van MyLadyboyCupid groeit elke dag. Dus aarzel niet om uw eigen profiel aan te maken en om te beginnen met het browsen duizenden singles.

blank
Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch