Is het de moeite waard om geld te sturen naar ladyboys?

Allereerst gaat deze zaak niet alleen over Aziatische ladyboys. Iedereen weet dat er individuen zijn die misbruik maken van iemands vertrouwen en vrijgevigheid, ook onder vrouwen en mannen, met andere woorden, oplichters. Blijkbaar zijn de meeste mensen op de hoogte van de risico's van het sturen van geld naar iemand die je online hebt ontmoet, maar voor de nieuwe jongens in online dating kan dit artikel nuttig zijn.

Voor wie is het geld?

In principe kan het uitdraaien op twee situaties waarin je geld sturen naar een ladyboy. In het begin zou het gewoon een oplichtster kunnen zijn met maar één doel: zoveel mogelijk geld uit je lokken. Ze zou doen alsof ze verliefd op je is en je de liefste woorden toeroepen, maar je zou haar nooit in het echt ontmoeten. Ze zou genoeg redenen vinden om deze ontmoeting uit te stellen of uit te stellen tot je je overgeeft.

In het tweede geval zou je haar daadwerkelijk ontmoeten en zou je een soort relatie met haar hebben, maar deze keer zou je te maken krijgen met een continue geldstroom die wordt uitgegeven om deze ladyboy en haar familie te ondersteunen. En hier is een dunne lijn - of je helpt haar als je vriendin in nood (gezien de economische situatie in Zuidoost-Aziatische landen of discriminatie tegen ladyboys, vooral op de Filippijnen) of ze gebruikt je gewoon als een "sponsor".

Een ladyboy zijn is behoorlijk duur: make-up, kleding, hormonen, cosmetische ingrepen - dit alles kost geld om er aantrekkelijk uit te zien als ladyboy.

Daarom zoeken sommige Aziatische transmeisjes een rijke buitenlandse man om al die behoeftes te kunnen betalen. Soms hebben ze zelfs meer dan één sponsor, en deze mannen kennen elkaar niet. Nou, dit feit heeft geen betrekking op elke ladyboy, de meesten van hen zijn nog steeds op zoek naar echte liefde en een fatsoenlijke partner om oprechte gevoelens mee te delen.

Onder welk voorwendsel?

Rekening houdend met de economische en sociale omstandigheden, kunnen er verschillende situaties en redenen zijn waarom Aziatische ladyboys in nood kunnen raken. Je moet echter opletten en jezelf beschermen tegen onnodige uitgaven als het meteen om geld gaat als je begint te chatten met een meisje.
Er zijn veel redenen waarom ze je om geld kunnen vragen en hier zijn de meest voorkomende:

  • Een van haar familieleden is ziek en ze moet de medische behandeling betalen;
  • ze moet betalen voor internettoegang of haar mobiele account bijvullen (anders zou je haar niet meer zien);
  • het is haar verjaardag (of een andere feestdag waarvan ze zich de viering niet kan veroorloven of ze wacht op een cadeau van jou);
  • of haar verzoek kan direct en duidelijk zijn ("Stuur me geld, alsjeblieft").

Concluderend hebben westerse mannen een hefboomwerking in ladyboy dating – the willingness to give sincere feelings and real commitment, which is so hard to find for ladyboys. That's why, money shouldn't be the main component in a relationship, at least at an early stage of dating. In case you are chatting with a ladyboy and the conversation turned to money, it's a good sign to say nicely “bye bye” and move forward in your search. There are lots of single ladies on My Ladyboy Cupid who are more worthy of your time and attention.

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch