Als je ooit geïnteresseerd was in een date met een transseksuele vrouw of ladyboy, dan zou dit idee je naar Zuidoost-Aziatische landen brengen. Je zou zeker kunnen proberen om ook bij jou in de buurt een transvrouw te vinden, maar naar alle waarschijnlijkheid zouden je kansen om een transvriendin van je dromen te ontmoeten exponentieel afnemen tot een minimum. Natuurlijk wil niemand zeggen dat ergens transgendervrouwen beter zijn en ergens slechter. Toevallig is het aantal transvrouwen in Azië veel groter dan in welke andere regio ter wereld dan ook. Zelfs de naam "ladyboy" is ontstaan om transseksuele vrouwen in Thailand en de Filippijnen aan te duiden.

Waarom zijn zoveel mannen gefascineerd door ladyboys?

Het klinkt misschien ongelooflijk, maar als je naar Aziatische transseksuele meisjes kijkt, kun je soms niet geloven dat ze ooit als man geboren zijn. Ze zien er zo kwetsbaar en delicaat uit dat ze niets gemeen hebben met mannelijkheid. Integendeel, hun absoluut vrouwelijke verschijning, elegantie en sierlijkheid doen de harten van veel mannen over de hele wereld trillen. Ze besteden veel aandacht aan hun uiterlijk en weten hoe ze er mooi, sexy en aantrekkelijk uit moeten zien. Bovendien hebben ze meestal vrolijke en blije karakters, daarom is er zoveel plezier samen met hen!
Als je besluit om je geliefde vriendin ladyboy vind je de meest tolerante en open mensen voor de transgendergemeenschap ooit. Opvallend is dat de samenleving in Thailand en de Filippijnen respectvoller en toleranter is ten opzichte van homostellen. Daarom zul je daar geen zijdelingse blikken van voorbijgangers vangen, hoe passabel je vriendin er ook uitziet. Juist deze gemoedelijke sfeer zal je frustraties doen vergeten die veroorzaakt worden door de soms discriminerende houding van de westerse samenleving.

Stereotypen en vooroordelen

Deze situatie is echter niet zonder beruchte stereotypen rond Aziatische ladyboys. Er is een wijdverbreid geloof dat in principe alle ladyboys werken in go go bars en andere soortgelijke plaatsen met betrekking tot de seksindustrie. Een dergelijke mening is zeer waarschijnlijk kan ontstaan als je het grootste deel van de tijd in de specifieke gebieden gemaakt voor toeristen in Pattaya, Phuket en Bangkok. Maar als je ver weg gaat van de rosse straten en je in de alledaagse omgeving stort, zul je zien dat de ladyboys hun leven leiden zoals alle andere mensen. Ze verdienen hun brood op de normale manier, ze hebben dezelfde dromen en doelen als alle andere meisjes die op zoek zijn naar liefde en geluk in hun persoonlijke leven.

Dus als je nog steeds single bent en klaar om op zoek te gaan naar je bestemming, maar je weet nog steeds niet waar je moet beginnen, dan raden we je aan om eens te kijken naar de ladyboy datingsite MyLadyboyCupid. Hier vindt u echte mensen hetzelfde als jij op zoek naar liefde en relatie. En andere belangrijke ding is dat op deze websites kunt u een mooie en charmante ladyboy de meest gemakkelijke en veilige manier!

blank
Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch