My Ladyboy Cupid heeft net zijn derde verjaardag gevierd en heeft sindsdien veel veranderingen en verbeteringen ondergaan. Sommige daarvan waren slechts kleine veranderingen, terwijl andere grote verbeteringen waren. En veel van deze veranderingen zouden niet mogelijk zijn geweest zonder de feedback van onze leden. Sinds de release was MyLadyboyCupid alleen beschikbaar in de Engelse taal, maar dat gaat nu veranderen! We hebben veel verzoeken ontvangen om de site in meer talen te vertalen, en gisteren hebben we officieel de Thaise vertaling van onze Ladyboy Dating site!

Thailand - het land van de glimlach...

... en de thuisbasis van veel mooie ladyboys, of Kathoey-vrouwen zoals ze in Thailand worden genoemd. Thailand, dat officieel 'Koninkrijk Thailand' heet, is 's werelds 50e grootste land met ongeveer 69 miljoen inwoners en de belangrijkste religie is het boeddhisme. Thailand heeft samen met de Filippijnen een zeer grote populatie ladyboys en, ook al is er altijd ruimte voor verbetering, Thaise ladyboys worden algemeen geaccepteerd.

Thaise Ladyboys

Als je het over Thailand hebt, is Ladyboys zonder twijfel het eerste waar je aan denkt. Terwijl de Filippijnen veel Ladyboys hebben, heeft Thailand verreweg de grootste populatie Ladyboys ter wereld. Sommigen zeggen dat het iets te maken heeft met de economie en de seksindustrie, terwijl anderen denken dat het te maken heeft met het boeddhisme. In de boeddhistische geschriften wordt transseksualiteit verrassend gedetailleerd beschreven in verschillende verhalen. In tegenstelling tot Filipijnen hebben Thaise mensen meestal niet dezelfde uitstekende kennis van de Engelse taal. Met de Thaise vertaling van My Ladyboy Cupid nemen we de taalbarrière weg zodat Thaise Ladyboys makkelijker kunnen communiceren en de man van hun dromen kunnen vinden!

Ons belangrijkste doel is het bouwen van een geweldige, stijlvolle en fatsoenlijke datingsite voor transvrouwen om een serieuze partner te vinden voor een relatie en huwelijk. En met het toevoegen van de Thaise vertaling geloven we dat we een stap dichter bij het bereiken van onze dromen zijn!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch