Mede dankzij ladyboy dating sites zoals MyLadyboyCupid, is de belangstelling voor alles wat met transgender vrouwen te maken heeft enorm toegenomen. Dit is over de hele wereld gebeurd, vooral in Thailand. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat er positief nieuws wordt gemeld over de vooruitgang voor Trans-vrouwen in het land. Het nieuws kan gaan over een nieuw gekozen parlementslid die een Ladyboy is of een filmster die transgender is en een nieuwe hoofdrol krijgt.

Ladyboys van Thailand hebben altijd bekend gestaan om hun vrouwelijkheid, gratie en schoonheid. Toch hebben T-meisjes datingsites, in veel opzichten, Ladyboys toegankelijker gemaakt voor de vele buitenlandse mannen die met hen willen daten. Vroeger konden mannen die Thailand bezochten Ladyboys zien in een van de spectaculaire cabaretshows in Pattaya, Phuket of Bangkok. Of ze konden afspreken met een van de Ladyboys die een typische zogenaamde "bierbar" bezochten, wat in wezen een nauwelijks verhulde dekmantel was voor toevallige kortstondige seksuele relaties.

Ladyboy datingsites bieden een broodnodige bron

Maar voor buitenlandse mannen die op zoek zijn naar een mooie Ladyboy voor een echte langetermijnrelatie was het niet altijd even gemakkelijk. Tot de komst van gespecialiseerde datingsites voor T-meisjes. Ja, het werd gemakkelijker voor buitenlandse mannen om een Trans-vrouw te vinden en online met haar te chatten en, hopelijk, een relatie op te bouwen vanachter hun toetsenbord. Maar er bleven vragen.

In feite misschien wel meer vragen dan je je kon voorstellen. Deze omvatten: Wat was het echt een Ladyboy in het echt willen daten? Hoe zit het dan als we echt compatibel zijn en een punt bereiken waarop we willen samenwonen? Of gaan trouwen?

Of misschien vragen zoals de volgende die sommige mannen niet te snel stelden, maar in hun achterhoofd bleven zitten: Zullen mijn vrienden en familie denken dat ik homo ben als ik met een Ladyboy uitga? Of zullen ze denken dat ik "de weg kwijt" ben en een mid-life crisis heb? Of (en dat is een grote): Hoe is seks eigenlijk met een transgender vrouw? En hoe ga ik, of gaan we, het doen? het om ervoor te zorgen dat we allebei gelukkig en tevreden zijn?

Video blogs over Ladyboys

Nu is het niet echt de rol van een datingsite zoals MyLadyboyCupid om op al deze vragen een antwoord te geven, hoewel de meeste sites soms wel een FAQ-sectie en antwoorden bieden. En dit is waar de gebruikers en bloggers van You Tube tussenbeide kwamen.

U hoeft alleen maar "Ladyboys" of "Leven met een Ladyboy" of een combinatie van "Ladyboy" en de specifieke vraag die u heeft in te typen en u zult verschillende videokanalen vinden die gewijd zijn aan deze prachtige vrouwen. De meeste van deze kanalen zijn gemaakt door buitenlandse mannen die gevallen zijn voor de allure van Thaise Ladyboys en ofwel met ze daten of met ze getrouwd zijn. Veel van deze stellen wonen samen en de kanalen geven een goed inzicht in de geneugten en uitdagingen van niet alleen relaties van gemengd ras, maar ook van gemengd geslacht. In feite zijn er nu zoveel kanalen in verschillende presentatievormen op You Tube die alles uitleggen over het samenzijn met en daten van een Ladyboy dat het moeilijk is om het bij te houden. Onze suggestie is dat je op zoek gaat naar degenen met de grootste aanhang. Dit zijn degenen die waarschijnlijk buitenlandse mannen vertellen wat ze willen weten over Trans vrouwen in Thailand - vandaar hun populariteit.

Veel Ladyboys en buitenlandse mannen hebben sterke relaties opgebouwd

Na het bekijken van een aantal van de videoblogs op verschillende Ladyboy-kanalen, zijn een aantal dingen duidelijk.

Ten eerste valt op dat de buitenlandse mannen die verantwoordelijk zijn voor het maken van de kanalen samen met hun Ladyboy-partners echt verliefd lijken te zijn op transvrouwen. Ten tweede kan de inhoud of de verhalen als volgt worden samengevat:

  • De verhalen van Ladyboys over opgroeien en zich anders voelen dan andere mannen zijn consistent. Velen hadden te maken met uitdagingen in hun vroege leven, maar gelukkig accepteerden hun Thaise families hen uiteindelijk zoals ze zijn;
  • de transvrouwen in de videoblogs komen goed opgeleid en slim over. De meesten spreken erg goed Engels en hebben harder dan veel genetische vrouwen gestreefd naar acceptatie;
  • De meeste Ladyboys zijn het erover eens dat ze na hun operaties gewoon vrouwen zijn, emotioneel en fysiek;
  • veel van de transgendervrouwen zijn in verschillende stadia van transitie en sommigen zijn niet van plan om een volledige operatie te ondergaan. Er zijn dus verschillende seksuele combinaties mogelijk en de partijen moeten uitzoeken wat het beste bij elkaar past;
  • Het is heel anders voor een buitenlandse man die met een Ladyboy in Thailand woont dan wanneer hij samenwoont in een van de Europese of Amerikaanse steden. Van beide kanten zullen compromissen nodig zijn. Plus, begrip voor het feit dat het moeilijker kan zijn voor een Ladyboy om buiten haar comfort zone buiten Thailand te leven.

Al met al is het de moeite waard om een paar van de videokanalen te bekijken om meer te weten te komen over wat er allemaal komt kijken bij het daten met Ladyboys. Kijk daarna nog eens naar MyLadyboyCupid en kijk of je een Trans beauty voor jezelf kunt vinden!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch