Waarschijnlijk vraagt elke man uit de westerse landen die op zoek is naar liefde onder Aziatische ladyboys zich het volgende af. Gaat het allemaal om geld of is er iets meer - iets echts en echts? Als alles alleen verklaard zou worden door de aanwezigheid van geld in je portemonnee, dan zou dit artikel er niet zijn. We generaliseren toch zeker niet alle meisjes in één keer. Er zijn zeker betaalde meisjes die geen probleem zijn om ook in jouw land te vinden, en er zijn ladyboys die klaar zijn om een gezin en een sterke relatie te beginnen. Laten we de zaak eens van dichterbij bekijken.

Waarom kiezen Filippijnse Ladyboys voor buitenlanders

Heb je je ooit afgevraagd waarom we van Aziatische vrouwen houden? Misschien vanwege hun andere uiterlijk, stijl, manier van gedrag en vele andere redenen die hen zo aantrekkelijk exotisch maken in onze ogen. Om dezelfde reden wekken westerse mannen zulke interesse in ladyboys. Buitenlanders staan meestal in de schijnwerpers vanwege hun lichtere huid, grotere lengte en mannelijkere uiterlijk. Met andere woorden, alles wat zeldzaam is, heeft normaal gesproken een grotere waarde.

Buitenlandse mannen kunnen stabiliteit bieden in alle opzichten

De volgende reden waarom ladyboys de voorkeur geven aan mannen uit de VS en Europa is dat ze meer zekerheid hebben over de toekomst. De meisjes geloven dat alleen mannen uit de westerse cultuur hun echte liefde en toewijding kunnen geven. Wat betreft lokale Filippijnse mannen, in dit geval is het aantal van hen die een serieuze relatie met transvrouwen willen veel lager in vergelijking met het aantal westerse mannen. Het is een feit dat de bevolking van de Filippijnen vrij stabiele religieuze opvattingen heeft en dat er voornamelijk een conservatieve houding ten opzichte van het instituut familie en huwelijk overheerst in de samenleving. Daarom is niet iedereen bereid om om te gaan met een vijandige familie die weigert om een vriendinnetje als ladyboy te accepteren of om God boos te maken! En zelfs als een lokale man de ladyboy belt voor een date, zijn alle kosten voor drankjes en het diner in een restaurant waarschijnlijk voor rekening van het meisje.

Om deze reden geven ladyboys de voorkeur aan meer ruimdenkende westerse jongens die eerder bereid zijn om hen voor te stellen aan hun familie en vrienden en die meer klaar zijn voor een verbintenis met zo'n speciaal meisje.

In principe zoeken de meeste vrouwen een partner om veilig mee samen te leven als achter een stenen muur. Filipijnse ladyboys maken hun keuze op basis van dezelfde criteria en opnieuw in het voordeel van buitenlanders omdat zij kunnen zorgen voor financiële stabiliteit en vertrouwen in de relatie. Je vraagt je af waarom? Omdat de Filippijnse Republiek een land is met een onvoldoende ontwikkelde economie om welvaart te bieden aan alle mensen en daarom is er een groot verschil tussen de lagen van de bevolking. Er zijn vertegenwoordigers van alle sociale lagen onder de transseksuele meisjes - ze zijn niet allemaal arm. Ladyboys die uit rijke families komen of carrière hebben gemaakt, willen ook een fatsoenlijke man ontmoeten die onafhankelijk van hen is.

En als u een persoon bent die op zoek is naar een lange termijn relatie met een Filippijnse Ladyboy, kom dan bij ons op MyLadyboyCupid!

Mijn Ladyboy Cupido

blank
Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch