Transgender vrouwen die hun profiel vermelden op de populaire datingsite My Ladyboy Cupid hebben veel te danken aan Ladyboys, de "Third-Gender". Dankzij de hulp van wereldberoemde Ladyboys uit Thailand en de Filippijnen is het bewustzijn over Trans vrouwen de afgelopen jaren vele malen toegenomen. Dienovereenkomstig is de vraag vanuit het buitenland om met transvrouwen uit te gaan ook enorm toegenomen.

Erkenning van Ladyboys

Toen 'het derde geslacht' Ladyboys zo'n 30-35 jaar geleden voor het eerst erkend werden buiten Azië, had niemand kunnen verwachten dat hun roem de hele wereld over zou gaan. Natuurlijk stond het internet toen nog in de kinderschoenen en wisten maar weinig mensen iets van transgendervrouwen of Ladyboys. Als ze het al wisten, begrepen ze het meestal niet of hadden ze misvattingen over wat het betekent om Trans te zijn.

Tegenwoordig, met sociale media die "instant dit" en "instant dat" brengen, blijft het bewustzijn van Trans en de kennis over het daten met Ladyboys bijna met de dag toenemen.

Maar sommige dingen veranderen nooit. En als je een buitenlandse man vraagt wat er in hem opkomt als hij aan Ladyboys denkt, is het antwoord waarschijnlijk nog steeds hetzelfde als al die jaren geleden.

Het is een eerlijke veronderstelling om te zeggen dat elke man zal denken: lange, slanke mooie Aziatische vrouw. Waarschijnlijk met lang donker haar en een figuur om voor te sterven. Maar één belangrijk ding maakt haar anders dan genetische vrouwen. Ze is misschien geboren met een extra lichaamsdeel!

Dating Ladyboys heeft een grote groeisector in online dating

Maar gezien de enorme toename van mannen die ladyboy dating sites zoals Mijn Ladyboy CupidoDit verschil van een extra lichaamsdeel is duidelijk aantrekkelijk en van groot belang. Tegenwoordig zie je Ladyboys in mainstream tv-programma's, films en tijdschriften, maar ook in de meer traditionele cabaretvoorstellingen of Thaise schoonheidswedstrijden of -shows. Het is dus misschien niet zo verwonderlijk dat zoveel buitenlandse mannen ernaar verlangen om met zulke mooie Trans-vrouwen om te gaan.

Terwijl de rente en verlangen Om een verbluffende Thaise Ladyboy of Trans-pinay uit de Filippijnen te ontmoeten is echt, maar voor veel mannen die in Duitsland of het Verenigd Koninkrijk wonen, weten ze misschien niet hoe ze moeten beginnen. Discretie is voor velen nog steeds belangrijk omdat westerse samenlevingen minder tolerant zijn ten opzichte van transgender vrouwen dan die in Azië. Gelukkig hebben gespecialiseerde Ladyboy dating sites het dilemma voor veel buitenlandse mannen opgelost.

En het is niet alleen Ladyboys van de Filippijnen of Thailand mannen op zoek zijn om mee uit te gaan. Je vindt T-meisjes in Singapore, Maleisië of Indonesië, maar ook in Vietnam en China. Hun zichtbaarheid is misschien niet zo groot vanwege religieuze of politieke kwesties, maar transvrouwen zijn er zeker. Ze kunnen ook met andere termen worden aangeduid, maar T-meisjes of Ladyboys maken wel degelijk deel uit van de Aziatische samenleving, in welk land je ook kijkt.

De term "Ladyboy(s)" omvat verschillende soorten transvrouwen

Elk Aziatisch land heeft zijn eigen naam voor transvrouwen. Je hebt "Wariah" in Indonesië, "Tong-zhi" in China enzovoort. Veel van deze namen zijn technisch onjuist als ze worden gebruikt om transgendervrouwen te beschrijven en sommige hebben een associatie met homoseksualiteit, zoals "Bakla" op de Filippijnen.

Hoewel Thailand het woord "Kathoey" kent voor Trans-vrouwen, werd het woord Ladyboy na verloop van tijd door veel buitenlanders gebruikt. Ladyboys werden populair omdat toeristen gefascineerd waren door de mooie performers in de beroemde cabaretvoorstellingen voor ladyboys die noch mannelijk noch vrouwelijk bleek te zijn. Noch een volwaardige "Lady" of een "Boy" maar een combinatie van beide: namelijk een "Ladyboy". Transvrouwen leken blij dat dit woord werd gebruikt en uiteindelijk werd het in heel Azië een synoniem voor transvrouwen.

Ladyboys stereotyperen is onjuist

Hoewel Ladyboys een algemene term is voor transvrouwen, is de realiteit dat Ladyboys allemaal verschillend zijn.

Ze zijn bijvoorbeeld niet allemaal hetzelfde qua opleidingsniveau of het werk dat ze doen. Niet alle Ladyboys zijn cabaretiers of werken in een bar of nachtclub. Velen hebben goede academische kwalificaties, waaronder een masterdiploma, of hebben hun eigen bedrijf, verschijnen op tv of stellen zich kandidaat voor politieke posities in de regering.

Wat misschien nog belangrijker is, is dat Ladyboys heel anders zijn als het gaat om hun overgang naar het "volledig vrouw zijn" en, inderdaad, hun seksualiteit.

Ladyboys en dating op My Ladyboy Cupid

Als het gaat om transitie of geslachtsbevestiging, hebben sommige Ladyboys borstimplantaten gehad maar hun (werkende) penis behouden. Anderen hebben borstoperaties ondergaan, gezichtsvervrouwelijking en genitale reconstructiechirurgie en hebben een werkende vagina. Het is dan bijna onmogelijk om onderscheid te maken tussen een Ladyboy en een genetische vrouw!

Tot slot de seksualiteit van Ladyboys. Sommige van deze transvrouwen geven de voorkeur aan alleen mannen als sekspartner, terwijl anderen zich op hun gemak voelen met zowel mannen als vrouwen. Sommige Ladyboys geven ook nog steeds de voorkeur aan alleen vrouwen. In werkelijkheid zijn er dus Ladyboys met verschillende facetten qua karakter, operatiestatus en seksuele behoeften!

Voor de mannen die van Ladyboys houden is My Ladyboy Cupid een van de bekendste ladyboy dating sites die er zijn. Bijna dagelijks worden Ladyboys gekoppeld aan mannen van over de hele wereld die een T-meisje bewonderen en willen daten. Je kunt lid worden van Mijn Ladyboy Cupido in enkele ogenblikken en begin vrijwel meteen te zoeken naar Ladyboy waar je van gedroomd hebt!

Is het niet de moeite waard om een paar minuten van je tijd te besteden om je nu in te schrijven? En begin een nieuw avontuur met een van de prachtige Ladyboys op onze site die uitkijkt naar jouw bericht.

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch