Als je op zoek bent naar ervaring, een vriendin of een levenslange partner - het maakt niet uit wat je doel is - heb je misschien wat datingtips nodig. Er zijn een aantal dingen die je in gedachten moet houden om je kansen op succes te vergroten of tijdverspilling te voorkomen.

Als je je hebt aangemeld voor onze ladyboy datingsite - My Ladyboy Cupid, het eerste wat nodig is om te beginnen is je profielfoto als je die hebt geüpload natuurlijk. Zonder foto loop je het risico om zonder interesse van ladyboys te blijven. Niets om je zorgen over te maken en in de schaduw te blijven voor de privacy - alle jongens op de website zijn er voor dezelfde reden als jij.

Ladyboy dating tips

Als buitenlander en vertegenwoordiger van de meer progressieve westerse cultuur en met een uiterlijk dat overeenkomt met alle schoonheidsnormen in Azië (blanke huid, lang, meer mannelijk figuur) heb je alle kansen om ladyboys aan te trekken. Zelfs als je gemiddelde kenmerken onder de westerse mannen hebt, zullen de ladyboys zeker interesse in je tonen.

Soms kan echter een triviale fout al je inspanningen voor niets zijn, omdat dating niet alleen flirtvaardigheden, verleiding en vleierij inhoudt, maar ook kennis van culturele aspecten. Ladyboys hebben meestal twijfels over mannen door slechte ervaringen of heersende stereotypen, kortom mannen die alleen op zoek zijn naar een ladyboy voor seks en plezier.

Dating met een ladyboy!

Laten we allereerst bedenken dat uitgaan met een ladyboy of Uitgaan met een transgender vrouw is hetzelfde als uitgaan met iemand anders. Ze zou het zeker waarderen als je haar als een echt meisje behandelt en niet te gefixeerd bent op haar trans-zijn.
Als je op een datingsite bent, lijkt het in het begin alsof de keuze zo groot is dat je nooit weet waar je moet stoppen, waardoor je de vrouw van je dromen kunt missen. Dat is waarom als je een meisje hebt gevonden dat je echt leuk vindt, probeer dan consequent te zijn en haar aandacht te geven, zodat je haar nog meer zult interesseren en je serieuze bedoelingen zult laten zien. Onthoud dat de meeste ladyboys jaloers zijn, dus wees eerlijk tegen hen.

slagen in Ladyboy dating

Als je je geen geweldige verleider voelt, is er geen reden om te wanhopen en je voor te doen als iemand die je eigenlijk niet bent. Integendeel, je moet leren om jezelf te zijn, al is het maar door enkele zwakheden en tekortkomingen van je persoonlijkheid zorgvuldig te verbergen. Als je een beetje verlegen bent, vertel daar dan direct over. Sommige meisjes zouden dat waarderen omdat ze niet allemaal de voorkeur geven aan spraakzame extraverte mannen die de neiging hebben om met iedereen in de buurt te flirten en uiteindelijk vreemd te gaan.

Dating op MyLadyboyCupid

Mijn Ladyboy Cupido

Na al het bovenstaande is ladyboy dating interessant, spannend en vermakelijk! Aziatische ladyboys zijn erg sociaal en "easy going", ze geven er de voorkeur aan om de eerste stap naar jou toe te zetten om hun interesse te tonen en hebben over het algemeen een onbevangen karakter. Als je wilt slagen in het daten met hen, oefen dan je kennis, wees vindingrijk en vermijd het opdringen van je overtuigingen of vooroordelen in een gesprek. En vergeet je positieve houding in je zoektocht niet!

blank
Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch