Tijdens het zoeken naar singles op ladyboy dating sites is het je misschien opgevallen dat de meeste ladyboys transvrouwen zijn uit de Filippijnen, wat een vraag oproept: waarom zoeken zoveel Filippijnse ladyboys de liefde bij buitenlandse mannen? Gaat het allemaal om geld of zit er toch iets oprechts en oprechts achter hun bedoelingen? Kijk, het zou niets zijn om in dit artikel te schrijven als ze alleen gemotiveerd zouden zijn door het verlangen naar geld. Er zijn zeker meisjes die het niet erg vinden om geld aan te nemen voor een of andere dienst, maar hier hebben we het over oprechte en fatsoenlijke ladyboys die op zoek zijn naar een echte liefde en een levenspartner.

Buitenlandse mannen zijn vooral populair onder Aziatische ladyboys

Heb je er ooit over nagedacht waarom je Aziatische meisjes leuk vindt? Omdat ze zo vrouwelijk zijn en ze aantrekken door hun natuurlijke elegante schoonheid, toch? Met andere woorden, in de ogen van westerse mannen zijn ze zo anders dan de meisjes die in hun land wonen. Precies om dezelfde reden hebben Filippijnse ladyboys een voorkeur voor buitenlandse mannen: ze zien er meestal mannelijker, langer en blank uit. Dit zijn waarschijnlijk de meest zichtbare eigenschappen die westerse mannen anders maken dan de lokale Filippino's, waardoor ze ook zo populair zijn onder Filippijnse ladyboys.

Buitenlandse mannen geven toegewijde relatie aan ladyboys

Dit is eigenlijk de belangrijkste reden voor de ladyboys die niet alleen geïnteresseerd zijn in geld. Filippijnse mannen zijn niet erg happig op een serieuze relatie met ladyboys en daar hebben ze genoeg redenen voor. Ook al dromen lokale mannen net zo goed van een trans vriendin als westerse mannen, de angst om hun conservatieve ouders teleur te stellen neemt de overhand. Omdat de Filippijnen een rooms-katholiek land is, heeft de samenleving een sterk religieus geloof en een conservatieve kijk op familie en relaties. Dat is de reden waarom elke man die een vriendin ladyboy naar hun ouders toe waarschijnlijk te maken krijgen met afkeuring en kritiek van de familie en de samenleving. Als sterk gelovigen voelen Filippijnse mannen zich misschien ook schuldig tegenover God.

In tegenstelling tot hen, lijken westerse mannen meer open-minded en bereid om een echte en oprechte relatie te geven aan de ladyboys. Daten met buitenlandse mannen ladyboys hebben meer kansen om te krijgen in de lange termijn en toegewijde relaties en om te worden voorgesteld aan hun familie en vrienden.

Buitenlandse mannen kunnen vertrouwen in de toekomst brengen

Deze reden heeft niets te maken met het verlangen naar luxe. Filipijnse ladyboys leven in een maatschappij waar mensen van dag tot dag leven zonder te weten wat morgen zal brengen, terwijl westerse mannen een heel andere mentaliteit hebben en geneigd zijn om 30 jaar vooruit te plannen. Natuurlijk geven ladyboys de voorkeur aan een buitenlandse partner die hen financiële zekerheid en vertrouwen in de toekomst kan geven. Zeker, niet alle ladyboys zijn arm, veel van hen hebben een fatsoenlijke baan of komen uit een rijke familie. En zelfs deze meisjes zoeken een buitenlandse man om mee uit te gaan!

Als je nu meer zeker weet dat Filipijnse ladyboys vooral op zoek zijn naar liefde en relaties, waarom probeer je dan niet eens een fatsoenlijke ladyboy dating? Aan alle mannen die klaar zijn voor een serieuze en toegewijde relatie met een ladyboy, raden wij aan om lid te worden van onze site - My Ladyboy Cupid!

Online ladyboy dating
De beste datingsite voor ladyboys - My Ladyboy Cupid
blank
Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch