Het belang van cultuur en overtuigingen begrijpen voordat je een Aziatische Ladyboy date

Als je naar de kaart kijkt, kun je concluderen dat Azië het grootste continent is met de meeste inwoners. Het maakt samen met het Midden-Oosten deel uit van de oostelijke wereld. Het is ook de thuisbasis van verschillende klimaten, landen en architectonische landschappen. Islam, hindoeïsme, taoïsme, sikhisme, boeddhisme en christendom zijn de beroemde religies die in het hele land worden gepraktiseerd. De diversiteit die dit continent biedt, maakt het interessant.

In tegenstelling tot de westerse continenten, zoals Europa, zijn Australië, Zuid- en Noord-Amerika liberaler. Onderwerpen als seks zijn taboe in Azië, maar worden vrij besproken in het Westen. Als je de verschillen begrijpt, kun je voorkomen dat je beslissingen neemt die verwant zijn aan die van je transgender partner toen ze opgroeide. Bekijk de lijst die we voor je hebben opgesteld.

Top steden voor dating Ladyboys in Azië

Dating ladyboys uit Cebu
Dating ladyboys uit Davao
Dating ladyboys uit Manilla
Dating ladyboys uit Quezon
Dating ladyboys uit Bangkok
Dating ladyboys uit Pattaya
Dating ladyboys uit Phuket

Beslissingen zijn meestal, zo niet altijd, geworteld in en rekening houdend met hun familie. Daarom verbergen transgenders soms hun ware identiteit als dat voor hun familie niet acceptabel is.

Er is ook verwarring van hun kant over de vraag of ze moeten volgen wat hun familie wil of wat ze zelf willen. Onthoud dat de oudsten in de familie cultureel worden gevolgd en gehoorzaamd, dus als je partner heeft besloten zichzelf als transgender te bestempelen, ook al is haar familie ertegen, geef haar dan het grootste respect dat ze verdient omdat ze sterk is en vecht voor wat ze wil. Kies haar omdat je haar echt leuk vindt en niet omdat je gewoon voor de lol wilt daten.

Aziatische transgenders zijn zichtbaar maar niet noodzakelijkerwijs goed beschermd

Er zijn tv-persoonlijkheden, mensen die je ziet werken en klasgenoten die je op school hebt gezien. Je ziet ze overal en het lijkt misschien alsof Azië eindelijk doorheeft dat ze bestaan. De realiteit is echter nog steeds dat ze te maken hebben met diepe discriminatie, agressie en minachting, alleen maar omdat ze transvrouw zijn. Er zijn maar een paar landen die geslachtsveranderingen, huwelijken tussen mensen van hetzelfde geslacht, draagmoederschap of adoptie erkennen en legaliseren.

Hongkong, Japan, Nepal, Filipijnen, Taiwan, Thailanden Vietnam hebben een zichtbare transgendergemeenschap. Maar van deze landen hebben alleen Japan, Taiwan en Nepal vooruitgang geboekt in het creëren van wetgeving voor transgenders.

Op school en op het werk zijn sommige transgenders bang om fysiek mishandeld te worden. Verbaal geweld lijkt daarentegen normaal voor hen. Deze ervaringen kunnen ook te maken hebben met het feit dat Aziatische landen sterk beïnvloed worden door een religie die in het dagelijks leven wordt toegepast.

Gelukkig krijgen sommige Aziatische Ladyboys, ook al worden ze gedwongen tot een leven in de prostitutie, steeds meer erkenning in de mode-industrie. Enkele van de beroemde Aziatische transgendermodellen zijn Anjali Lama, Naaz Joshi, Kami Sid, Amelia Maltepe en Rudrani Chhetri.

Heeft dit artikel je geïnteresseerd om je Aziatische Ladyboy partner te ontmoeten? We hopen het echt, want het zal je leven ten goede veranderen!

Hier bij My Ladyboy Cupid blijven we je informeren over hoe je je beter kunt voorbereiden op de ontmoeting met je geliefde. Als je nog steeds aan het nadenken bent over wat je moet doen en je hebt je nog niet ingeschreven, dan is het nu tijd om het inschrijfformulier in te vullen. Wie weet? Misschien ben je voor altijd maar één klik verwijderd.

Online ladyboy dating
blank
Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch