Er is een gezegde dat de eerste indruk duurt en dat is echt waar als het gaat om het plaatsen van uw profielfoto in onze dating site. Het zal de eerste fase van onderzoek zijn, of je nu een ladyboy of een gentleman bent, daarom is het zo belangrijk dat je criteria vaststelt over wat je moet kiezen. Een foto kan invloed hebben op alle kansen die je zou kunnen hebben of je zou kunnen missen, omdat er nog geen face to face interactie. Online dating kan behoorlijk moeilijk zijn op die manier, omdat veel mensen er niet voor zullen kiezen om je een bericht te sturen, alleen maar omdat ze niet nieuwsgierig werden bij het zien van je foto.

Maar omdat we je graag willen helpen bij elke stap die je zet, heeft My Ladyboy Cupid hieronder een aantal tips voor je om een goede start te maken op onze site.

Waarom is je profielfoto zo belangrijk op een datingsite?

Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, dan is een foto van een online datingprofiel minstens tienduizend woorden waard. Het is je eerste indruk om mogelijke matches te vinden. De eerste indruk is de belangrijkste, in het echte leven en online. Je zou helemaal compatibel kunnen zijn met iemand, maar je zou het nooit kunnen weten omdat hun foto je afschrikt! Maar wees niet bang, wij van My Ladyboy Cupid hebben een lijst gemaakt die je moet helpen om je perfecte eerste indruk te maken op onze website. Ladyboy dating site.

1. Kies een effen achtergrond om op te vallen

Vergeet niet dat je potentiële partner je goed zal willen bekijken. Het is beter om de achtergrond te vervagen en de camera op jou te laten focussen.

Kies ook geen profielfoto met mensen erbij - kies altijd iets waarbij jij het middelpunt van de foto blijft. Het punt is dat je jezelf hier profileert. Maar het is aan jou of je iets formeel of iets casual wilt dragen.

Zelfs de kleur van je achtergrond kan invloed hebben op de manier waarop mensen naar je kijken. De meest aanbevolen achtergrond is wit en zwart als je niet zeker weet wat je moet gebruiken, maar deze kleuren werken het beste bij mannen. Voor de ladyboys die er zijn, kun je leuke kleuren gebruiken - geel voor creativiteit, groen voor natuurliefhebbers, blauw voor kalmte en vrede, oranje voor optimisme en enthousiasme, rood voor stabiliteit en passie en violet voor verbeelding en intuïtie.

2. Draag geen zonnebril en vele andere dingen

Je wilt er benaderbaar, sympathiek en natuurlijk dateable uitzien. Zelfs als we foto's accepteren met een zonnebril op, is het het beste om die niet te gebruiken, gebruik geen hoeden om jezelf aantrekkelijker te maken. Je toekomstige partner wil je hele gezicht zien, niet slechts een glimp ervan of een foto die geblokkeerd wordt door verschillende voorwerpen.

Voor mannen is het het beste als je lacht zonder je tanden te laten zien en voor transgenders geldt het tegenovergestelde.

3. Gebruik een recente foto

Je maakt deel uit van een datingsite en je moet hier eerlijk zijn bij je eerste stap. Gebruik geen foto die eeuwen geleden is genomen - als je de dingen goed begint, zul je eindigen met een positief resultaat. Dat is waarom zelfs na het zien van de profielfoto van uw ladyboy of heer, het van vitaal belang is dat er ten minste momenten zijn waarop u elkaar op de cam ziet, gewoon om ervoor te zorgen dat de persoon met wie u praat echt de hype van zijn of haar foto waarmaakt.

blank

4. Er natuurlijk uitzien

Dit is een herinnering voor de ladyboys om een make-up look zonder make-up te gebruiken. Het laat mannen denken dat je een perfecte en stralende look hebt. Maak je geen zorgen, je inspanningen zullen in een mum van tijd beloond worden.

5. Houd je kleren aan

Je denkt misschien dat pronken met je lichaam en torso je veel aandacht zal opleveren van mogelijke matches. Maar studies over online dating bewijzen het tegendeel. Leden die foto's plaatsen van zichzelf topless of ondergekleed hebben de neiging om minder paginaweergaves te krijgen van andere leden.

Heeft de lijst je geholpen bij het kiezen van je beste profielfoto? We hopen van wel, want er staan je hier fantastische dingen te wachten.

Het belangrijkste is dat je nu de macht hebt om je liefdesbestemming hier te kiezen. Als je nog geen lid bent, is het ten zeerste aanbevolen om nu registreren. Jij hebt immers de sleutel in handen om eindelijk je toekomstige ladyboy partner of heer te ontmoeten!

blank
Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch