Wij beloven en wijden ons aan het geven van de beste relatie die je kunt hebben via online ladyboy dating op het snelste tempo. Door je te voorzien van onze gespecialiseerde algoritmes, geven we je de ideale match die je zoekt in een ladyboy of een heer. Maar niet alle mensen hebben dezelfde positieve ervaring met onze website en de vraag is waarom.

Als je graag meer wilt weten, bekijk dan enkele van de onderstaande redenen die je belemmeren om gebruik te maken van de uitstekende aanbiedingen die onze site je biedt:

1. Je bent nog steeds verliefd op je ex

Misschien ben je alleen lid geworden om iemand te vergeten en geef je jezelf niet helemaal de kans om mensen te ontmoeten en met ze te praten. We weten dat het behoorlijk intimiderend kan zijn om gewoon te kiezen uit catalogusachtige foto's van mensen die nog steeds vreemden voor je zijn. Maar vreemden kunnen gemakkelijk veranderen in vrienden en meer als je gewoon de eerste stap zet. Het kan geen kwaad om het te proberen.

Plus, als je weet dat er geen kans is dat jij en je ex weer bij elkaar kunnen zijn, is het tijd om verder te gaan. We hebben genoeg datahacks beschikbaar als je de deal wilt bezegelen.

2. Je maakt nooit tijd om met mensen te praten

Hoe kun je een relatie aangaan als je jezelf niet laat zien? We kunnen je de beste matches bieden, maar het kan nooit vruchtbaar zijn als je met niemand praat. Voor een frisse start kun je een nieuwe e-mail aanmaken alleen voor je online dating profiel zodat je je datingleven niet hoeft te mengen met je persoonlijke of zakelijke e-mails.

Probeer optimistischer te zijn en het zal goede resultaten opleveren. Probeer zelfverzekerder te zijn en het zal te zien zijn in je acties. Probeer het tot je krijgt wat je wilt!

3. Hij of zij heeft geen contact met je opgenomen na de eerste date

Heb je iemand ontmoet en voelde het magisch? Waarom nam hij of zij dan geen contact met je op? Je dacht dat jullie op het punt waren gekomen dat jullie jezelf partners of geliefden konden noemen, maar het leek erop dat de relatie slechts een illusie was. Geef niet zomaar op!

In feite heeft die transgender of man je op de lange termijn geholpen. Je hoefde niet te lijden onder een onverenigbare metgezel. Je was gered, je wist het alleen niet!

4. Heb je onrealistische verwachtingen?

Natuurlijk zou iedereen een aantal verwachtingen van een partner moeten hebben. Maar soms kan een alles-of-niets-aanpak je het resultaat geven van single zijn. En ook al zeg je voortdurend tegen mensen dat je het prima vindt om single te zijn, soms zet het je alleen maar op scherp.

Een goede tip om hiermee om te gaan is om je aan te moedigen een lijst met onderhandelbare en niet-onderhandelbare items te maken. Zo kun je jezelf beter leren kennen en realistische verwachtingen ontwikkelen. Hij of zij moet bijvoorbeeld muzikant zijn, maar maakt dat echt uit? Wat als die persoon te veel van je houdt, zelfs als hij of zij geen deuntje kan zingen? Ken je grenzen en weet wanneer je plaats moet maken voor meer opties.

Als je hier meer van wilt zien, meld je dan aan op My Ladyboy Cupid! We voorzien je altijd van nuttige datingtips waarmee je zeker die eerste afspraakje met een ladyboy of heer. Maak je geen zorgen, registratie is helemaal GRATIS!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch