Het is geen geheim dat zodra je je aanmeldt bij My Ladyboy Cupid, we je verschillende suggesties geven van ladyboys of heren op basis van jouw voorkeuren. Deze opties kunnen zowel positief als negatief voor je zijn. Het kan ertoe leiden dat je meerdere mensen tegelijkertijd kunt zien.
Op de een of andere manier bestaat hier ongeschreven informatie over. Iedereen weet dat ze gemakkelijk iemands messenger kunnen versieren zonder dat hun huidige date iets weet. De realiteit is dat onze dating site zo'n vervelend iets kan laten gebeuren zonder dat het in de eerste plaats onze bedoeling is. Echter, voordat je je overgeeft aan dat idee, laten we je eerst overtuigen hoe je zo'n idee kunt dumpen:

1. Je raakt in de war als je je verhalen aan je online date vertelt

Als je met zoveel mensen chat in onze messenger, komt er een moment dat je het overzicht verliest over de informatie waar je het over hebt gehad. En als je trans of gentleman partner eerlijk tegen je is, zal hij of zij je doorzien. Verknoei niet iets dat op de lange termijn goed voor je kan zijn.

2. Tijd zal een probleem zijn en je transvrouw of vriendje zal achterdochtig worden

Heb je echt zoveel vrije tijd dat je veel transseksuelen of mannen tegelijk kunt leren kennen? Hoe kun je zelfs iemands persoonlijkheid leren kennen als je je focus niet verschuift naar het leren kennen van één persoon? Bovendien kan het ook worden beschouwd als vreemdgaan!

Vind je niet dat je een schoon geweten moet hebben? Wees een beter mens door verbindingen te verbreken die je niet echt wilt.

3. Vroeg of laat komt je transseksuele vriendin of vriendje achter de waarheid

Er zijn geen geheimen die verborgen blijven. Alles wat je andere mensen aandoet, krijg je terug. Bovendien zal het echt moeilijk zijn om bezorgdheid te tonen aan iedereen met wie je aan het daten bent. Je moet exclusief zijn met iemand en als het niet werkt, moet je op zoek gaan naar andere potentiële singles met wie je een zinvolle relatie kunt hebben.

4. Eerder gewond geraakt?

Het is geen geldige reden om vreemd te gaan. Maak er geen psychologisch schuldgevoel van. Als je het eerder hebt meegemaakt, is dat des te meer een reden waarom je het andere mensen niet moet aandoen. Je weet dat het steekt en je weet dat het moeilijk zal zijn om verder te gaan - vooral als je ook de kans krijgt om intiem te zijn met je partner.

Maar als je met meerdere mensen wilt daten, informeer ze dan en laat ze beslissen of ze bij je willen blijven. Je moet ze laten kiezen. Verder is het ook een goed idee als je seksueel actief bent met je partners omdat ze dan tenminste weten waar ze mee te maken hebben.
Iets nieuws geleerd van deze blog? Wil je meer van dit soort artikelen lezen? My Ladyboy Cupid geeft je verse updates over de nieuwste dating dilemma's, dus blijf op de hoogte!

Als je nog geen lid bent, is dit het moment om je aan te melden en het is GRATIS! Start dating ladyboys en heren!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch