Mijn naam is Pim en ik ben een Ladyboy uit Thailand. Ik hoop dat je mijn verhaal volgen op MyLadyboyCupid. Ik ben net lid geworden van die datingsite en schrijf een samenvatting van mijn levensverhaal om me te helpen mijn profiel te schrijven voor het daten.

In het eerste deel vertelde ik je over het winnen van een Ladyboy schoonheidswedstrijd toen ik bijna 10 was. Behalve dat ik won, was ik zo gelukkig omdat ik bij die verkiezing anderen zoals ik ontmoette. Ik begreep dat ik niet alleen was en dat er genoeg andere jonge transgendervrouwen in mijn stad waren. Er deden 12 andere T-meisjes mee aan de wedstrijd en later hoorde ik dat drie van hen niet ver van mijn huis woonden.

Ik raakte goed bevriend met Ploy en Nok, die ongeveer twee jaar ouder waren dan ik. Het derde trans meisje, Nui, was 17 en leefde al fulltime als vrouw. Ploy en Nok moedigden me aan om mezelf te zijn en hielpen me met kleding en make-up. In onze vrije tijd verkleedden we ons en oefenden we met lopen en praten als jonge vrouwen. Nui kwam af en toe naar ons toe en bracht ons, omdat ze al werkte, nieuwe kleren en cosmetica.

Ik realiseerde me zeker dat ik een T-meisje was

Tegen de tijd dat ik 13 was, bracht ik al mijn buitenschoolse uren door gekleed als een jong meisje. Ik keek zo uit naar de tijd na school en de weekenden waarin ik mezelf kon zijn. Ik was voorbestemd om een transgendervrouw te zijn en ik denk dat mijn familie dat diep van binnen ook wist. Ik denk dat ze ook wisten dat ik op een dag zou veranderen. Veel Thais geloven dat homo of trans zijn een soort straf is voor een fout in een vorig leven, maar dit is nooit tegen mij gezegd.

Mijn moeder en zussen waren over het algemeen erg behulpzaam, maar ik moest mijn vader nog voor me zien te winnen. Ondanks zijn bezwaren liet ik mijn haar op schouderlengte groeien. Mijn belofte aan hem was echter dat ik, hoe ik er ook uit zou zien, extra hard zou studeren om hem op academisch gebied trots op me te maken.

Tussen mijn 14e en mijn 18e, toen ik klaar was met de middelbare school, gebeurden er veel dingen. Ik kwam vaak in Ladyboy schoonheidswedstrijdenSoms met Ploy en Nok en soms alleen. Meestal stond ik in de top 3 en ik wist zelfs meer dan zes wedstrijden te winnen.

Geleidelijk veranderen in een jonge Trans-vrouw

Als ik terugkijk naar foto's van mij die in deze periode zijn gemaakt, zie ik de veranderingen van jaar tot jaar. Ik zag er steeds vrouwelijker uit. Ik was licht gebouwd, woog slechts 46 kg, maar was bijna 1,7 meter lang. Ik was begonnen met het nemen van vrouwelijke hormonen, zoals veel Thaise Ladyboys doen. Meestal is dat door vrouwelijke anticonceptiepillen te slikken vanwege het oestrogeengehalte. Ik moet toegeven dat ik het eerst niet aan mijn familie had verteld, maar mijn tweede zus vond een paar halflege verpakkingen toen ze naar sleutels zocht in mijn slaapkamer, dus moest ik het wel toegeven. Ik had ook vrij kleine borsten gekregen door de hormonen. Ik was ook begonnen met het fulltime dragen van een beha, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat iemand naar me zou vragen. De hormonen hadden ook geholpen om wat vet op mijn heupen te krijgen, zodat ik een mooie vrouwelijke vorm had en natuurlijk was mijn huid zacht en vrouwelijk.


Wat waren mijn plannen? Zag ik mezelf als een transgender vrouw of was dit slechts een fase? Of was ik eigenlijk gewoon een homo?Pim - Thaise ladyboy

Maar het belangrijkste gebeurde misschien wel toen ik 17 was. Op een avond gingen mijn vader en moeder bij me zitten en bespraken we mijn situatie. Mijn moeder was het meest aan het woord, zoals Thaise moeders meestal doen. Ze zei dat ze me zouden steunen als ik fulltime als vrouw wilde leven, maar dat ze zich zorgen maakten over mijn toekomst. Wat waren mijn plannen? Zag ik mezelf als een transgender vrouw of was dit slechts een fase? Of was ik eigenlijk gewoon een homo?

Daten als transgendervrouw

Mijn seksualiteit verwarde me al een tijdje. Hoewel ik me de meeste tijd als Ladyboy had gekleed en geleefd, was ik nooit met een man uitgegaan. Deels, denk ik, kwam dat doordat ik het zo druk had met studeren dat ik weinig vrije tijd had. En als ik tijd had, hing ik veel liever rond met Ploy en Nok en deed ik mee aan schoonheidswedstrijden. En deels, denk ik, had ik in mijn achterhoofd het gevoel dat ik liever wachtte tot ik de operaties had gehad waar ik zo naar verlangde, voordat ik begon met daten.

Het hebben van borstimplantaten was nog steeds een misschien omdat mijn borsten nog steeds groeiden en ik wist dat als ik "goede" hormonen zou nemen, ik misschien een B-cup zou krijgen. Dit zou prima zijn voor mijn lengte en gewicht. Toch wilde ik echt een geslachtsbevestigende operatie. Ik zie mezelf tenslotte als een vrouw, niets minder dan dat.

Dus, snel vooruit 5 of 6 zes jaar. Zodra ik aan de universiteit begon, begon ik fulltime als vrouw te leven. Iedereen die bekend is met Thailand, weet dat er tientallen transgender vrouwen of Ladyboys zijn die uit de kast komen als ze naar de universiteit gaan en als jonge vrouwen gaan leven en studeren. De meeste universiteiten hebben hier geen problemen mee.

Ladyboy Dating op My Ladyboy Cupid

Ik ben afgestudeerd met een Bachelor (Hons) in Marketing en Communicatie en ga misschien over een jaar of zo mijn Master doen. Omdat ik al twee jaar werk, had ik genoeg gespaard en heb ik nu bijna vijf maanden geleden mijn geslachtsbevestigende operatie ondergaan.

Ik heb besloten dat ik nu klaar ben om te daten en, zoals ik in het begin al zei, sta ik op het punt om lid te worden van de ladyboy dating site MyLadyboyCupid. Deze site wordt sterk aanbevolen door mijn andere T-meisjes. Nogal wat van hen hebben een buitenlandse man gevonden op de site en twee van mijn vriendinnen wonen nu in het buitenland met mannen die ze daar hebben ontmoet. Ik heb nog steeds contact met Ploy en Nok en ze zeiden dat ze lid zullen worden van MyLadyboyCupid zodra ze hun operaties hebben gehad.

Laat me even nadenken, wat schrijf ik in mijn profiel?

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch