Als je een nieuwe persoon ontmoet en een relatie is net in de eerste fase van ontwikkeling, stellen we meestal vragen om elkaar beter te leren kennen, zoals "Wat is je favoriete film?" of "Heb je een hobby?". Alle intieme vragen wanneer twee personen net beginnen met daten kan leiden tot een soort van verlegenheid en verkeerd begrepen of, met andere woorden, kan bederven de algemene indruk over de persoon die dergelijke vragen maakt. En wanneer is dit het juiste moment om naar iets persoonlijks te vragen en bestaat dit moment überhaupt?

Kortom, als je van plan bent om met een ladyboy of transgendermeisje uit te gaan, kan de duidelijkheid over de voorkeursrol in bed van beide partners en de pre-/postoperatieve status van de transvrouw van grote invloed zijn op de toekomstige relatie. Voor iemand lijkt het vreemd of onnodig om dit te bespreken en het is zeker geen onderwerp voor een eerste gesprek of ontmoeting. Maar op een gegeven moment komt er een moment om zo'n delicate kwestie op te helderen. Voor transvrouwen zijn zulke vragen meestal te persoonlijk en te gevoelig om direct te stellen. En om eerlijk te zijn is er geen precies afgebakend moment voor deze discussie - in zo'n geval moet je je intuïtie volgen, en er moet zeker sprake zijn van wederzijdse chemie tussen twee mensen.

Aan de andere kant, stel je zo'n situatie voor: je bent geïnteresseerd om een ladyboy te ontmoeten die niet van plan is om een geslachtsveranderende operatie te ondergaan, dan begin je te chatten met een leuk meisje, jullie hebben allebei veel gemeen en alles lijkt geweldig te werken. Maar uiteindelijk na een paar weken of maanden van communicatie ontdek je plotseling dat ze postoperatief transgender is. Natuurlijk zou het voor sommige koppels die oprecht en hevig verliefd zijn geen verschil maken, terwijl het voor anderen, wier relatie nog niet overgegaan is naar het stadium van de diepe genegenheid, tot een breuk zou leiden.

Voordelen van online ladyboy dating

Daarom is onze ladyboy dating site MyLadyboyCupid biedt een optie om in profiel een seksuele rol aan te geven voor mannen en ladyboys, en pre/post/non-op status voor ladyboys. Het brengt een bepaalde duidelijkheid die tijd en moeite bespaart voor onze leden die ook hun dating ervaring verbetert.

Tegelijkertijd moet worden vermeld dat sommige trans meisjes die een niet-operatief type in hun profiel aangeven, ook kunnen betekenen dat ze nog geen chirurgische ingreep hebben ondergaan, terwijl dat om de een of andere reden misschien wel in hun plannen staat. Hoewel we veel andere meisjes kunnen ontmoeten die meestal in pre-op conditie zijn, betekent dat ook niet dat ze het op een dag ook daadwerkelijk zullen doen.

Welnu, intimiteit en seks zijn een van de belangrijkste en meest fundamentele onderdelen in een relatie, het kan van invloed zijn en bepalen hoe lang en sterk deze relatie zal zijn. De kwaliteit van elke relatie hangt echter af van de bereidheid en het vermogen van beide partners om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. En we hopen dat de profiel kenmerken die werden besproken in dit artikel kan helpen My Ladyboy Cupid de leden om hun echte tweede helft te vinden!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch