Ladyboys en buitenlandse mannen. Buitenlandse mannen en Ladyboys. Je zou er waarschijnlijk meerdere boeken over kunnen schrijven. De relaties tussen buitenlandse mannen die Aziatische landen bezoeken zoals Thailand en De Filippijnen is een van de meest meeslepende verhalen van de afgelopen 30-40 jaar.

Toen buitenlandse toeristen voor het eerst Trans vrouwen tegenkwamen in deze landen in de jaren 1980 toen de toeristische boom begon te versnellen, was er weinig bekend in Westerse landen zoals de VS of UK, of Nederland over deze prachtige "wezens". Sterker nog, de naam Ladyboy ontwikkelde zich pas toen het aantal toeristen toenam en lokale mensen zochten naar een label om gemakkelijk aan ongelovige buitenlanders te kunnen beschrijven dat dit echte vrouwen waren. Die toevallig geboren zijn met bepaalde mannelijke kenmerken.

Ladyboys krijgen internationale bekendheid

Na verloop van tijd, toen buitenlanders terugkeerden naar hun eigen land en vrienden en collega's vertelden over deze verbazingwekkende Ladyboys, groeide hun bekendheid en populariteit. Toen, zo'n 15 jaar geleden, begonnen bepaalde bekende Ladyboy cabaret shows uit bijvoorbeeld Phuket of Pattaya over de hele wereld te toeren, met shows in Europa en elders. De ontvangst was geweldig, de shows zaten bomvol.

Voeg daar de sociale media aan toe, die 6/7 jaar geleden echt van de grond begonnen te komen, en het bewustzijn over en de interesse in Ladyboys bleven escaleren. Natuurlijk werden meer en meer buitenlandse mannen geïnteresseerd in Ladyboysin de hoop een paar van deze Trans beauties te ontmoeten en met ze uit te gaan.

Gespecialiseerde Ladyboy datingsites

Voer gespecialiseerd Ladyboy dating sites. Hoewel sommige van deze sites al bijna tien jaar geleden werden opgericht, waren het vooral nichespelers in de algemene datingmarkt. Dat is tot de "Trans interest" hausse, aangedreven door sociale en mainstream media zoals TV, films en gedrukte media. Dingen drastisch veranderen, zowel voor de dating sites en ook, belangrijk, voor mannen die verlangden naar ontmoeten en daten Ladyboys maar wisten niet goed hoe ze dat moesten aanpakken. Het aantal leden steeg dramatisch, met buitenlandse mannen die zich massaal aansloten - en ook Ladyboys en Trans-Pinay werden massaal lid Natuurlijk is een van de grote voordelen voor Trans-vrouwen dat de meeste datingsites gratis zijn om lid van te worden.

Terug naar de hamvraag: waarom houden buitenlandse mannen zo van Ladyboys?

Er zijn verschillende antwoorden:

  • Een hoog percentage van deze transvrouwen is werkelijk prachtig. Geweldige gezichtsstructuren, slanke of slanke figuren en, als we eerlijk zijn, ronduit sexy! Welke buitenlandse man zou niet blij zijn met een Thaise dame of Trans-Pinay schoonheid uit de Filippijnen aan zijn zijde als zijn langdurige metgezel?
  • Veel van deze transvrouwen zijn erg gedreven en hebben een aantal uitdagingen overwonnen om te komen waar ze nu zijn. Ladyboys hebben vooroordelen en discriminatie moeten overleven om de persoon te worden die ze bedoeld waren te zijn. Een combinatie van Aziatische allure en vrouwelijkheid en deze innerlijke stoerheid is erg aantrekkelijk voor veel buitenlandse mannen;
  • Als onderdeel van het bovenstaande is het algemeen bekend dat Ladyboys vaak bovengemiddelde academische prestaties leveren en dat velen een Bachelor of hoger halen. Soms is dit te wijten aan de wens om gezien te worden als beter dan anderen of, niet zelden in bijvoorbeeld de Filippijnen, voor de Ladyboy om een "deal" te sluiten met hun ouders of familie: Laat mij de persoon zijn die ik wil zijn en ik zal je niet teleurstellen op academisch gebied. Een goede opleiding is van groot belang voor veel Aziatische families;
  • Buitenlandse mannen weten uit ervaring dat Ladyboys de mannelijke psyche beter begrijpen dan genetische vrouwen. Het kan zijn dat ze waarschijnlijk een deel van hun vroege leven hebben doorgebracht om zich als man voor te doen. Of het kan zijn dat een deel van hun hersenen nog wat mannelijke denkprocessen heeft. Of dat hun lichaam nog steeds op natuurlijke wijze testosteron aanmaakt, waardoor ze mannen beter begrijpen. Wat de reden ook is, er lijkt een natuurlijke empathie te zijn tussen Ladyboys en buitenlandse mannen.

Dit geldt natuurlijk ook voor de slaapkamer. De meeste Ladyboys en Trans vrouwen hebben een aangeboren gevoel voor wat mannen lekker vinden op seksueel gebied. Kortom, ze weten hoe ze hen in dit opzicht tevreden kunnen stellen!

  • gerelateerd aan het laatste punt is het feit dat buitenlandse mannen een grotere variëteit aan seksuele opties hebben. Alles hangt natuurlijk af van de overgangsstatus en de voorkeuren en antipathieën van de transvrouw, maar er zijn een aantal permutaties die genetische vrouwen niet kunnen bieden! Uiteindelijk is dit punt van verschil een van de belangrijkste attracties voor buitenlandse mannen.

Er zijn nog veel meer redenen om toe te voegen en je kunt je eigen lijst maken als je wilt... Maar we denken dat we de belangrijkste hier hebben behandeld!

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch