Seks met een transgender vrouw is veel meer dan de geslachtsdaad zelf. Het omvat ook het voorspel voorafgaand aan de daad die een kwetsbare, gevoelige verbinding creëert tussen de deelnemers. Deze kwetsbaarheid zorgt ervoor dat we na de seks een gesprek willen hebben. Heb jij wel eens de behoefte gehad om met een ladyboy te praten na de seks? Of je dat nu wel of niet hebt gedaan, dit artikel kan ook nuttig zijn voor ladyboys. Hier lees je over welke onderwerpen je beter niet kunt praten om het tedere moment tussen jou en je partner niet te verpesten.

Noem je ex-vriendinnen en partners niet

Het verleden ter sprake brengen veroorzaakt alleen maar problemen in een relatie, en het effect wordt alleen maar erger als je het in bed ter sprake brengt. Dit is waarom je vriendin ladyboy zou het niet op prijs stellen om over je ex-partners te horen en het soort seks dat je met hen hebt gehad. Als je de gevoelens van je partner niet wilt kwetsen en hem of haar niet jaloers wilt maken, begin dan nooit over wat je in het verleden met vorige partners hebt gedaan.

Praat niet over negatieve seksuele ervaringen met datende Ladyboys

Het is waar dat gezonde communicatie tussen partners de sleutel is tot een succesvolle en gezonde relatie, en als stellen gewend zijn om over seks te praten, kan dat hun seksleven drastisch verbeteren. Toch wil niemand opmerkingen en advies horen vlak na de seks. Als je toch klachten hebt, bewaar ze dan voor een minder kwetsbaar en intiem moment, wanneer zowel jij als je partner meer openstaan voor dat soort gesprekken.

Paar in bed

Praat niet negatief over het uiterlijk van de Ladyboy

Stel je de situatie eens voor: jij en je partner hebben elke centimeter van elkaar gezien en hebben samen een ongelooflijk intiem moment beleefd. Is dit echt het juiste moment om hem of haar te vertellen dat hij of zij wel wat kilo's kwijt mag? Als je geen ruzie wilt, maak dan geen negatieve opmerkingen over hoe je partner er in bed uitziet.

Praat niet over plannen voor de toekomst en het huwelijk

Je wilt voorkomen dat het ongemakkelijk wordt met je transseksuele date, toch? Daarom moet je voorkomen dat je na de seks dingen als de toekomst en het huwelijk ter sprake brengt - vooral als het de eerste date is - omdat je partner zich dan opgesloten voelt. Het is veel beter om deze dingen op een later moment te bespreken in een meer casual setting (bij voorkeur terwijl jullie allebei ook netjes gekleed zijn).Ladyboys in bed

Beken je liefde niet als je voor het eerst een Ladyboy date

Het kan heel natuurlijk zijn om die drie woordjes te willen zeggen na het hoogtepunt als je vervuld bent van zulke sterke en intense emoties, maar je partner vertellen dat je van hem houdt na de eerste keer samen in bed is een slecht idee. De woorden klinken leeg als ze in deze situatie worden gezegd, en ze kunnen worden gezegd zonder emotioneel gewicht erachter. Het klinkt alsof je het impulsief hebt gezegd. Er is niets mis mee om je partner te vertellen dat je van hem of haar houdt, zolang hij of zij maar kan zien dat je dat echt doet.

Vond je ons advies nuttig? Misschien ben je nog steeds single en op zoek naar een vriendinnetje. Als dat zo is, kijk dan eens bij MyLadyboyCupid- een ladyboy dating service van hoge kwaliteit voor transseksuele dames en de mannen die van ze houden.

blank
Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch