Waarschijnlijk denkt elke man die Thailand bezoekt aan een idee om wat plezier te hebben met een Ladyboy. Uiteindelijk kun je er een uitnodigen op je kamer in de veronderstelling dat het een meisje is. In Thailand kun je een super-sexy en vrouwelijk persoon ontmoeten en niet zeker weten of het een meisje is of niet. Dus in plaats van je te verliezen in vermoedens of een algemene regel te volgen van "ze is te mooi om een meisje te zijn dus moet het een ladyboy zijn" kun je het haar beter gewoon vragen. De Thais woord gerelateerd aan ladyboys of transvrouwen klinkt als "kathoey". Dus om erachter te komen of ze een ladyboy is in het Thais zou je vragen: Kun bpen kàtoey mǎi. Om je vraag beleefder te maken kun je het partikel kráp aan het einde van de zin toevoegen. Een andere Thaise zin kan ook handig zijn als je wilt weten of ze al een geslachtsveranderende operatie heeft ondergaan: kun tam sàláyá-gaam bplɛɛng pɛ̂ɛt rʉ̆ʉ yang. Haar antwoord tam lɛ́ɛo zou betekenen dat ze al gedaan heeft en als ze antwoordt yang mâi dâai tam betekent dat letterlijk "nog niet gedaan".

Ontmoet Ladyboys in Bangkok

Langdurige relatie met een ladyboy

Als je op zoek bent naar een langetermijnrelatie met een transseksueel of ladyboy, dan raden we je ook onze Ladyboy Dating site MyLadyboyCupid waar je veel mooie ladyboys kunt vinden nog voordat je naar Thailand of zelfs de Filippijnen reist. Het zoeken naar een ladyboy online heeft zijn eigen voordelen: nu kunt u er zeker van zijn dat u praat met een echte ladyboy. Deze site geeft ook hun status over geslachtsveranderende chirurgie die ook nuttig kan zijn: je vermijdt het stellen van ongemakkelijke vragen en je hoeft geen Thais te leren.

Ontmoet ladyboys in Bangkok

Als je er zelf achter wilt komen of ze een ladyboy is of niet, zijn er een paar tips om dat te doen:

- Ten eerste, let op haar gedrag. Thaise meisjes zijn minder opdringerig en gedragen zich niet zo rechtlijnig als ladyboys. In haar benadering weet de ladyboy wat ze wil en verspilt ze niet graag tijd.

- Een andere vrij gemakkelijke truc is luisteren naar haar stem en de manier waarop ze spreekt. De ladyboys proberen hun stem meer zacht en hoog te maken zoals meisjes dat doen en het kan nogal duidelijk voor je zijn. Waarschijnlijk zul je in het begin het verschil niet zien, maar als je minstens zes maanden in Thailand verblijft, zul je ze snel onderscheiden.

- Maar als je voor het eerst in Bangkok bent en nog steeds niet genoeg vertrouwd bent met de Thaise cultuur, zijn hier andere eenvoudige manieren om het verschil te ontdekken. Misschien zijn ze door talloze operaties mooier en vrouwelijker geworden, maar sommige dingen veranderen zelden. Kijk naar haar - heeft ze adamsappel? Meestal brengen ladyboys veel meer make-up aan dan meisjes die het proberen te verbergen.

- Maar noch make-up noch doeken verbergen ooit hun handen. Zoals in elk land ter wereld hebben Thaise ladyboys grotere handen dan meisjes. Er zijn zeker ook uitzonderingen op deze regel, maar pak dan gewoon haar hand - is haar huid zo zacht en glad als gewoonlijk alleen vrouwen hebben? En hoe houdt ze je hand vast? Thaise meisjes oefenen helemaal niet veel druk uit, terwijl ladyboys dat wel doen en dat zul je zeker voelen. Kijk bij het bekijken van de hand ook eens naar de ringvinger: die is bij mannen meestal langer dan de wijsvinger.

Maar als je gemakkelijker en alleen vanachter je computer mooie ladyboys wilt vinden, maak dan een gratis profiel aan op MyLadyboyCupid en begin met het vinden van de perfecte ladyboy partner waar je altijd al van gedroomd hebt.

Auteur

Gewoon een gemiddelde jongen en admin van MyLadyboyCupid.

nl_NLDutch